En el marc del Pla de dinamització econòmic i social del Centre Històric de Lleida, es proposa l'adequació d'una construcció de fusta existent sense ús, situada en un dels solars municipals buits de la part alta del C/Cavallers, per conformar un espai de coworking per a joves emprenedors. Tenint en compte la conjuntura econòmica actual, es tracta d'una intervenció de baix pressupost amb una previsió de vida útil d'un màxim de 15 anys.
El projecte proposa la redefinició de l'element construït per adaptar-lo a les exigències del nou ús, millorant el seu encaix d'acord a les condicions de lloc. Es conforma un espai principal de treball, mantenint el sistema estructural existent i definint uns nous límits espacials que aniran modulant les relacions interiors i exteriors en funció de les característiques de l'entorn.
A sud-oest el límit es materialitza a partir d'una doble pell que regula les aportacions tèrmiques i les visuals, bastint un espai de transició interior exterior que permet desenvolupar activitats complementàries. A nord-oest l'edifici desdibuixa els seus límits per connectar l'espai interior amb l'espai exterior, projectant l'activitat dels joves emprenedors als espais col·lectius del Centre Històric.
Es reutilitzen els taulons de fusta de pi melis dels tancaments de la construcció existent per formació de nous tancaments, cel rasos i subestructures. El “brise-soleil” es construeix a base de taulons de fusta de pi melis KVH. El tancament lleuger de la façana nord-est es conforma a base de policarbonat i vidre combinats estratègicament per modular les relacions visuals entre els espais interiors i exteriors, establint connectivitats entre l’espai principal de treball, l’espai del carrer i l’element de referencia del marc històric-artístic de la ciutat, la Seu Vella.